Tom Cruise nyomában...

Will Smith a sötét térítő

Will Smith segít mindenkinek megismerni önmagát, és megtalálni a Tom Cruise-ba vetett hitet. A színész ingyenes személyiségteszteket osztogatott, melyeket bármelyik Szcientológia egyházi kirendeltségben kiértékelnek.

2008.01.12 16:20netbulvar.hu

A menő sztárok általában mindig meglepik a stábtagokat valami kis aprósággal, amiről mindig eszükbe jut a film, és az, hogy milyen jó fej volt az ajándékozó. Will Smith viszont nem a megszokott módon jutalmazott. Ugyanis ingyenes személyiségteszteket osztogatott, melyeket bármelyik Szcientológia egyházi kirendeltségben kiértékelnek. Ha találnak benne olyan pontot, amin a kliens változtatni szeretne, akkor természetesen meg is térítik tüstént.

A nem mindennapi ajándékok azért furcsák, mert Will még csak nem is tagja a gyülekezetnek, csupán a felesége, Jada. Korábban élesen tiltakozott a mesterséges vallások ellen, mivel azok semmi újat nem nyújtanak a Bibliához képest. Ám úgy tűnik erről a véleményről gyorsan lebeszélte jó barátja, Tom Cruise, aki a morbid sci-fi egyház második embere.

A Legenda vagyok sztárja nemrég elmondta, hogy akárhányszor Tommy fiúval beszélgetnek, mindig az jár a fejében, hogy ez az ember egy szent. Mivel az az életcélja, hogy megjavítsa a világot. Amiért ilyen gyors és jó munkát végzett Katie Holmes és a hívők ura a sötét zsarun, nyugodtan belevághat a következő térítésbe. Évek óta sikertelenül próbálja beszervezni maguk közé David Beckham-et. A focista gyakorló katolikus, és hiába van benne minden divatőrületben, Tom eddig mindig elbukott nála. De most Smith-szel kiegészülve már nagyobb esélyük van.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.