Elköltözik Katie Holmes a férjétől? - Képek

Tom Cruise cáfolja, hogy gond lenne a házasságában

Újabb viharfelhők gyűlnek a Holmes-Cruise házasságban. Egy amerikai bulvár magazin állítja: Katie Holmes elköltözik férjétől.

Képekben: Tom és Katie esküvője képgaléria

2008.04.18 11:00ma.hu

Az In Touch magazin állítólag egy bennfentestől megtudta, hogy Katie rövid távú tervei közt szerepel, hogy elköltözik Manhattanbe, kislányával Surival. A színésznő maga mögött hagyná eddigi életét, és Broadway színésznőnek állna. 

Április végén lesz három éve, hogy feleségül ment Tom Cruise-hoz, ám azóta szigorú szabályok közt él. Egyes források szerint Katie nem bírja tovább, hogy Cruise tökéletes felesége legyen. 

- Természetesen Katie még mindig szereti Tomot, de nem tud már otthon csendben ülni és derűsen mosolyogjon Tom minden szavára – mondja el a bennfentes. 

A pár képviselője hamisnak nevezte a magazin állítását. 

- Ők egy szeretetteljes kapcsolatban élnek, eszük águkban sincs külön költözni – monda az ügyvéd.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.