Ez bizony nem jó jel a kapcsolatra nézve...

Képekben a változás: Katie Holmes folyton a haját nyírja?

Ez már túlzás - Ismét újabb frizurával brillírozott a minap Katie Holmes. Vajon mi jön még: három héten belül alighanem háromszor váltott stílust...

Már megint? - Katie Holmes új frizurával... képgaléria

2008.08.06 11:20ma.hu
Katie és Tom Cruise egy estélyen

Egyre rövidebb, és egyre furcsább Katie Holmes haja! A fiatal színésznőt napjainkban már meg sem ismernénk, ha nem látnánk róla állandóan újabb és újabb fotókat.

Annak idején, amikor karrierje beindult, a csinos, kislányos Katie még hosszú hajjal, bájos mosollyal szerepelt a Dawson és a haverokban. Holmes bája mára némileg eltűnt, akárcsak a haja.

Igaz: miután összeházasodtak Tom Cruise-zal, látványos változásnak indult a színésznő.

Köztudott, hogy a férje "komolyabb" nőt akart belőle csinálni, még divattanácsadót is fogadott mellé, a család barátai közül Victoria Beckham segítette új ruhatárának kialakítását. Persze, ez nem biztos, hogy előny...

Katie legutóbbi frizurája...

Katie Holmes külsőségekben is azt akarja kifejezni, hogy ő már érett nő, Tom Cruise felesége és kisgyermekes anya, ám valami nagyon nem stimmel a megjelenésében!

Öltözete egyre öregesebb, olykor slamposnak is hat - frizurája viszont mindig új!

Pár hete még arcához simuló, kleopátra-fazont viselt, két hete bodorítottat, a '80-as évek stílusában, most pedig ismét sokkal rövidebb és lapos a frizurája.

Azt mondják, egy nő akkor rohangál gyakran a fodrászhoz, ha valami nem stimmel a magánéletében. Persze, Tom és Katie kapcsolatáról időről-időre szárnyra kapnak furcsa pletykák...

Nos, talán nem véletlenül nyiltakozta azt nemrég az újdonsült anyuka Nicole Kidman - Cruise volt felesége -, hogy Tommal lehetetlenség együtt élni, és a nejének egyetlen öröme az lesz, hogy olyan sztárfodrászhoz járhat, amilyenhez csak akar...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.