Hová tűnt a bájos színésznő?!

Döbbenetes szerkók - Képekben Katie Holmes újabb mellényúlásai!

Úgy tűnik, a folyamatos kritika nem sokat dobott Katie Holmes öltözködésén - A fiatal színésznő továbbra is meghökkentő összeállításokban flangál az utcán.

Katie Holmes meghökkentő ruha-összeállításai! képgaléria

2008.09.01 11:00ma.hu

Furcsa lenne, ha Katie Holmes attól érezné jól magát, hogy állandóan újabb, döbbenetes ruha-összeállításaival hökkenti meg az embereket.

Ezért aztán főként egyre kevésbé értjük, milyen indíttatásból hord a báját abszolút elnyomó, a külsejét kifejezetten öregítő holmikat, kiegészítőket!

Az a híres felgyűrt farmer...

Az elmúlt hetekben nem egy bulvárlap élcelődött Tom Cruise nejének kinézetén: az ifjú színésznő, aki immár kisgyermekes anyuka is, a kilókat tekintve ugyan nem gyarapodott a szülés után, ám a külseje határozottan egyre furcsább!

Régóta beszélik, hogy Katie a férje kívánságára kezdett "komolyabban" öltözködni - sőt, stílusváltásához annak idején egy szakértőt, a divatdiktátor Victoria Beckham-et "rendelte ki" melléje Tom Cruise.

S bár kezdetben a változás szembetűnő, de nem nevetséges volt, mostanság nem lehet azt mondani, hogy Holmes az előnyére változott volna. Sőt - ami a ruhaválasztásait illeti, egyre rosszabb!

Mintha minden olyan holmit sikerülne kiválogatnia, ami az alkatához nem illik. Kezdve az alul felhajtogatott, viseletesnek tűnő farmernadrágtól az alkatát csak még tovább nyújtó kabátokon át a magassarkú cipőig - no és hozzá persze itt van az egyre nőietlenebb frizura is.

Lehetséges, hogy Tom Cruise-nak valóban ez tetszik...?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.