A színésznő jól megvan a férje nélkül...

Képek - Gyerekként kezelik: Katie Holmes-nak elege lett?

Érdekes fordulat a Cruise házaspár háza táján - Katie Holmes kislányával New York-ba költözött, mi több, férje exével, Nicole Kidman-nel barátkozik.

Jaj de furcsa! - Hogy öltözik Katie Holmes? képgaléria

2008.09.03 11:15ma.hu

Újra dolgozik és New York-ba költözött kislányukkal, Surival Katie Holmes.

Együtt a család - vajon meddig?

Mivel Arthur Miller drámája, melyben szerepet kapott, gyakori próbákat igényel, a színésznő úgy látta jobbnak, ha a közel van aktuális munkahelyéhez.

Sokan sokszor szóvá tették már, hogy a fiatal sztár egyre kevésbé hasonlít egykori önmagára, és talán ez is a férje hatása...

Frizurája hétről-hétre rövidebb és fiúsabb, furcsa ruhákban jár, leginkább olyan darabokat részesít előnyben, amelyek sajnos nemigen hangsúlyozzák szépségét. Sőt.

Azt beszélik, a színésznő besokallt - egyre jobban szeretne kihátrálni házasságából. Az elköltözéssel kapcsolatban az a hír járja: a házaspár elhidegüléséről van szó.

Ráadásul kiderült az is, hogy Holmes mostanság örömest beszélget a nemrég anyává lett Nicole Kidman-nel, Tom előző nejével, aki ma már nem rejti véka alá negatív véleményét volt férjével kapcsolatban...

Mi járhat a magányos Katie fejében?

Állítólag Katie semmi kivetnivalót nem lát abban, hogy megossza tapasztalatait Nicole-lal... Kérdés, hogyan áll mindehhez Tom Cruise?

Eddig sem volt titok, hogy gyakorlatilag rabként kezeli a feleségét: ő mondja meg, hová mehet, kikkel barátkozhat és még a ruhatárát is gyökeresen átalakíttatta, nem sokkal azután, hogy összekötötték életüket.

A bájos, hosszú hajú, kislányos Katie-ből konzervatív külsejű, rövid frizurás hölgy lett, aki azonban rendre mellényúl a ruhaválasztásait illetően...

Jó kérdés, vajon Katie Holmes New York-ba költözése nem a pár szétválásának előjele is egyben?

Nagyon valószínű azonban, hogy a vaskalapos és szcientológiahívő Cruise nem fogja ilyen könnyen szélnek ereszteni a nejét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.