A színésznő újra kislány akar lenni?

Árulkodó képek: A földet súrolja Katie Holmes!

Lassan kiviláglik, miért is járkál állandóan famerban Katie Holmes - Tom Cruise ifjú neje mintha igyekezne visszanyerni régi énjét...

Katie Holmes a földet súrolja: jön a régi stílus? képgaléria

2008.09.12 10:11ma.hu

Miután teljes stílusváltáson ment keresztül - ahogyan azt állítólag a férje elvárta tőle -, Katie Holmes-ból, a bájos, fiatalos színésznőből érett díva lett.

Olyan holmikat viselt, amit korábban soha, és ruhaválasztásai között bizony akadt nem egy baki.

Pedig ha minden igaz, maga a divatdiktátor Victoria Beckham vette kezelésbe Tom Cruise kérésére Katie-t - no igen, azon lehet vitatkozni, mennyire ízléses olykor maga Mrs. Beckham is...

Katie, Tom és a kis Suri

Tom Cruise-t illetően ma sem csitulnak a pletykák, miszerint irányítja a feleségét, és azon túl, hogy megszabja, hogyan nézzen ki, a szabadideje eltöltésébe is igencsak beleszól...

Egy biztos: mostanság rengeteg kritika érte szegény Katie Holmes-t az öltözködése miatt.

A színésznő mintha a túl elegáns, tőle talán idegen ruhatárból igyekezne a sportosabb felé nyitni, ám a váltás kissé döcögősnek tűnik.

Összeállításai olykor inkább nevetségesek, mint mutatósnak. Újabban azonban már bő szárú, földet súroló farmerban látható a színésznő!

A fekete cuccokat még mindig nem hanyagolja, de a változás egyre pozitívabb: a jelenleg éppen rövid, fiús frizurát viselő sztár még színes, vidám szalagot is kötött a hajába.

Lehet, hogy lassan visszatér a régi Katie?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.