Így néz ki ősszel a színésznő!

Nézze meg! Katie Holmes öreges őszi kollekciója!

Katie Holmes továbbra is sikerrel játsza az Édes fiaim című darab egyik főszerepét és lelkesen megy minden este dolgozni, miközben legújabb, őszi kollekcióit "csodálhatják" meg a fotósok!

Friss képek- Katie Holmes és az ősz... képgaléria

2008.11.13 19:45ma.hu
Katie őszi stílusa...

Lehet, hogy Katie megelégelte a hajára vonatkozó kritikákat és ezért vett fel egy hófehér sapkát? Mindenesetre a színésznő legújabb ruházata egy kissé öreges kardigánból, egy fehér sapiból és egy furcsa bokacsizmából állt egy farmerrel párosítva! 

A színházi szerepében boldogan lubickoló sztár nemrég a brit riporternek, Peaches Geldof-nak adott interjút New Yorkban, miután megérkezett a színházhoz, ahol játszik. 

A brit Nylon magazin azt írta, hogy a színésznő és Peaches a Rivington Hotelbe teáztak majd a kis Surival játszottak.

Mint azt korábbi cikkünkben írtuk Katie egyre idősebbnek néz ki…

Leginkább a feketét, szürkét vagy sötétkéket részesíti előnyben mostanában, bár ez a fehér ruha egy kicsit talán feldobja, de semmiképp sem mondható fiatalosnak. 

A színésznő legtöbbször egyszerű farmerban és pulóverben közlekedik, s ezek közül is azokat a darabokat választja ki, amelyek nemigen előnyösek az alakjára. 

Kislányos báját teljes mértékben elveszítette a sztár, különösen az utóbbi hónapokban - melynek okát sokan a férjében, Tom Cruise-ban látják. A hírek szerint ugyanis ő szerette volna "komolyabbnak" látni asszonykáját...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.