A sztár kabátjára kis, piros szívet tűzött ki!

Képek- Vajon ez miért van ott? Újabb furcsaság Katie Holmes ruháján!

A 29 éves sztár, Katie Holmes férjével, Tom Cruise színésszel és lányukkal, a kis Surival a Balthazar étteremben ebédeltek a hétvégén. A furcsa ruháiról és stílusáról ismert Katie ezúttal egy piros szív alakú jelvénnyel ragadta meg a fotósok figyelmét!

Friss képek! Tom Cruise, Katie Holmes és a kis Suri! képgaléria

2008.10.21 14:30ma.hu
Katie és a furcsa piros szív!

Katieről nemrég az is kiderült, hogy nagy sikerrel debütált a színpadon, Arthur Miller darabjában, ám nem kis izgalommal lépett színpadra. Katie ugyanis lámpalázas! 

A színésznő elmondása szerint az ő gyógyszere a lámpalázra Tom Cruise! Tom segít Katie Holmesnak a lámpaláz leküzdésében, és az is fontos volt számára, hogy, Cruise hívására, ott volt az összes rokona és ismerőse a nézőtéren. 

Ott volt az egész családom, Tom családja, a barátaink, mindenki. Igazán nagyszerű érzés volt, ugyanakkor rettenetesen izgultam. Tom gyakran bejár a színházba, eljött a próbákra is. Végig nagyon izgultam, de aztán megláttam őt, és máris sokkal jobb lett minden. Bármikor, ha ő ott van, érzem, hogy minden rendben lesz” - mesélte Holmes a bemutató után.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.