Tényleg veszélyben van a kis Suri Cruise?

Tom Cruise és Katie Holmes veszélyeztetik gyermeküket!

Az elmúlt napokban több külföldi lap is a kis Suri Cruiseval foglalkozott. Nem egy vád érte a Holmes-Cruise szülőpárost, hogy nem megfelelően nevelik lányukat.

A kis Cruise palánta szép pillanatai családjával! képgaléria

2008.10.03 16:20ma.hu
A kis Suri mezítláb, ismét!

Például egy fotót láthatunk anyáról és gyermekéről, amint Katie kabátban és hosszú nadrágban sétál, kezében Surival, akit ugyan betakar egy pléddel, de meztelen lába kilóg belőle! 

Korábban már nyilatkoztak ebben a témában, miszerint cipő nélkül sétálgatni nagyon egészséges. 

A forró homokban talán, de egy rövid ujjú ruhácskában, mezítláb, amikor az édesanyja melegen felöltözött!

Egy a párhoz közelálló személy szerint a kislány nagyon magányos. Noha szülei sokat vannak vele, ám korban hozzáillő barátai nincsenek, mivel az apuka nagyon megválogatja, hogy milyen gyerekek kerülhetnek a közelébe. 

Ennélfogva, ha alkalma adódik mással játszani, nem tud mit kezdeni a helyzettel, mivel nem tanulta meg, hogyan kell másokkal viselkedni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.