Tom Cruise ízlése fura, ha így öltözik a felesége!

Ajaj Katie! Már megint elég furcsán néz ki!

Mi már meg sem lepődünk! A furcsa ruhái miatt kritizált sztár, Katie Holmes ismét villantott egy érdekes szerkót! Micsoda fejfedőt kötött a fejére! Vajon miért?

Megint melléfogott! Katie a virágmintás, kissé öreges kendőben! képgaléria

2008.10.07 18:00ma.hu
Katie már megint furcsán néz ki!

A színésznő vasárnap délután sétált New Yorkban, és rajongók vették körül, jókedvűen autogramokat osztott és végig mosolygott ám a fején egy fura kendő volt! Kicsit öregesen festett!

A 29 éves sztárt állítólag férje, Tom Cruise öltözteti, és bizony elég sokszor melléfognak! A fiatal anyuka a furcsa fejfedőben nem csak az utcán jelent meg, hanem szüleivel, Martin és Kathleen Holmessal a kis Surit vitték el ebédelni.

Ismét megállapíthatjuk, hogy Katie egyre inkább emlékeztet egy jóval idősebb, szomorú asszonyra, mint önmagára.
 
Az egykor kislányos, bájos színésznő, mint most is, sokszor nagy napszemüveg mögé bújtja arcát, és érdekes ruhákat, kiegészítőket hord! 

Ez a fura, kék színű kendő ismét egy bizonyíték erre!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.