Izgató jelenetben táncolt a színésznő!

Vad képek: Nocsak! Katie Holmes fekete bombázóként vonaglott!

Felszáll a füst, és mögüle egy sejtelmes női alak lép elő - Bodorított hajjal, testhez simuló fekete ruhában, majd vérpezsdítő táncba kezd...

Nézze meg: Katie Holmes, a tüzes fekete bombázó! képgaléria

2008.09.29 11:06ma.hu

Az izgalmas jelenet főszereplője pedig nem más, mint Katie Holmes!

Mrs. Cruise testre tapadó, hosszú ruhában szenvedélyes táncot lejt, s közben arcjátékával is elbűvöli a nézőket...

Így fest Katie a mindennapokban

A nem mindennapi mozdulatokat Katie egy sorozatban adja elő - Ez az a jelenet, melynek kedvéért a színésznő nem is olyan rég a nyolcvanas éveket idéző frizurával jelent meg az utcán, s sokan azt találgatták, vajon honnan jött ez a szokatlan ötlet...

...természetesen a beavatottak már tudták, hogy Holmes új szerepe kedvéért öltött ilyen külsőt.

Az ABC csatorna Eli Stone című vígjátéksorozatában tűnik fel a sztár, egy vízió hőseként, melyet a főszereplő képzel maga elé.

Katie Holmes rövidke vendégszerepével mindenesetre nagyon elégedettek a film készítői. Stephen McPherson egyszerűen remeknek nevezte a színésznő produkcióját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.