Ronda fogak! Hová lett a sztár egykori mosolya?

Nézze meg! Mi történt Katie Holmes fogaival?

Az egykor vakítóan fehér mosollyal rendelkező sztár fogai mostanra nem nyújtanak túl szép látványt. Sokszor halljuk, hogy a nőknek megromlik a foga, vagy ínyprobélmái lesznek szülés, szoptatás után, valószínűleg Katie-vel is ez történhetett.

Katie Holmes fogai már nem a régiek! képgaléria

2008.10.27 19:30ma.hu
Fogai nem nyújtanak szép látványt

A hollywoodi mosoly pedig elengedhetetlen egy színész számára, jól emlékszünk rá, hogy Katie férjének, Tom Cruise-nak sem volt mindig vakítóan fehér és gyönyörű fogsora…de egy jó fogorvos csodákra képes!

Katie furcsa mosolya!

Katie öltözéke és rossz stílusa mellett most már a fogain is van mit javítani. Katie Holmes már hosszú hónapok óta borzolja a kedélyeket furcsa öltözködésével, ruhái egyre furcsábbak, és határozottan öregítik a csinos, fiatal színésznőt. 

Katie szép, hosszú haját szinte havonta vágatta rövidebbre és rövidebbre, míg végül ez lett az eredmény: fakó, fiús frizura, és mindehhez újabban egy óriási, sötét napszemüveg. 

Katie nemrég nagy sikerrel debütált a színpadon, Arthur Miller Édes fiaim című darabjában, ám nem kis izgalommal lépett színpadra, mint megtudtuk nagyon lápmalázas volt a bemutató előtt. 

Az egyre romló fogsora és nem túl szép mosoly pedig még idősebbnek mutatja az egykor nagyon szexis sztárt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.