Ma sem tudni, mi zajlik a színfalak mögött...

Képekben a titokzatos házasság - Két éve együtt Tom Cruise és Katie Holmes

Tegnap volt kerek két esztendeje, hogy királyi pompa közepette Róma közelében kimondta az igent a nők egykori bálványa, Tom Cruise és fiatal színésznő, Katie Holmes.

Két éve házasok: Tom Cruise és Katie Holmes szerelme képekben képgaléria

2008.11.19 12:15ma.hu

Már a randzigatásuk hírére is felkapták a fejüket az emberek - Erre aztán végképp nem számítottak!

Katie és Tom esküvői képe

Sokan furcsa párnak találták Katie Holmes-t és Tom Cruise-t, különösen azután, hogy a sármos színész, aki nők ezreinek a szívét dobogtatta meg a filmvásznon és az életben egyaránt, előzőleg a szupersztár Nicole Kidman férje volt.

A tündöklő színésznőhöz képest kissé meghökkentőnek tűnt a váltás: Cruise a Dawson és a haverok fiatal sztárját választotta, akinél nemcsak jóval idősebb, de Katie Holmes sokkal kevésbé ismert is, mint egykori neje, Kidman.

Habár valószínű, hogy Tom éppen ilyen hölgyet keresett feleségnek. Katie Holmes saját bevallása szerint annyira szerelmes volt a színészbe, hogy nem sokat gondolkodott, amikor Cruise megkérte a kezét.

Csakhamar anya is lett a fiatal színésznő - Kiderült, hogy Tom Cruise-nak mégiscsak lehet gyermeke, hiszen itt van élő példaként lassan két éves lányuk, Suri.

Igaz, voltak, akik már az elején azt suttogták: a baba nem is Tomé, hanem Holmes korábbi kedveséé, Chris Klein-é...

A Cruise-család - Mindig rivaldafényben...

A TomKat névre elkeresztelt színész-házaspáron házasságkötésük óta élcelődnek a bulvárlapok. Többek között azt állítva, hogy az elkötelezett szcientológia-hívő Tom nem bánik jól asszonyával.

Külön engedélyhez köti szabadidős tevékenységeit, megszabja, hogyan öltözzön, és az olykor láthatóan rosszkedvű Katie nem mondhat igent akármilyen szerepre sem...

Az újra és újra kiújuló támadások és rosszmájú feltételezések ellenére - amelyeknek persze lehet némi alapja - a páros még mindig együtt van.

Hogy a vörös szőnyegen és a nyilvános helyeken felvillantott ragyogó mosoly mögött mi játszódik ebben a házasságban, az valószínűleg még sokáig rejtély marad...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.