El sem engedi anyukája kezét Tom Cruise kislánya!

Képek! Suri Cruise ismét a középpontban!

Boldognak és kiegyensúlyozottnak tűnt a kislány a minap, mikor anyukájával lefotózták az utcán sétálgatva! Suri és anyukája, Katie Holmes kézen fogva sétálgattak New York-ban és szemmel láthatóan nagyon jól érezték magukat!

Legújabb képek Katie Holmesról és Suriról! képgaléria

2008.10.09 17:15ma.hu

Katie Holmes ruhájáról ismét megállapíthatjuk, hogy fiatal korához képest nem igazán illik hozzá. 

A fején megint érdekes kendő van, mintha takargatná a haját, és egy hosszú lila színű kardigánt viselt, ami eltakarja az alakját! Most már valóban nem ártana neki egy stylist gondos keze!

Katie egyedül ment színházba még aznap este, a manhattani Gerald Schoenfeld színházban egy Arthur Miller darabot nézett meg, az Édes fiaimat, és megmutatta gardróbja újabb borzalmas darabjait! 

Érdekes, hogy így öltözött fel színházba menet! A furcsa kendő most sem hiányozhatott, de a fiús, szürke nadrág és a kockás ing sajnos ismét nem volt jó választás a fiatal anyukának.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.