Szörnyű hír terjedt a világhálón!

Képek - Durva! Azt mondták: Tom Cruise meghalt

Megdöbbenésének adott hangot a sármos színész - Tom Cruise-ról tegnap reggel az a hír terjedt futótűzként az interneten, hogy meghalt.

Ünnepelt a Cruise família képgaléria

2008.10.17 10:10ma.hu

"Nem haltam meg!" - áll öles betűkkel a The Sun brit magazinban Tom Cruise kijelentése, akiről tegnap reggel még sokan azt hitték: távozott az élők sorából!

Az álhír az interneten kezdett el terjedni, egyelőre nem tudni, ki indította útjára. Benne annyi állt, hogy a színész Új-Zélandon, Kauri Cliffs-ben leesett egy szikláról és szörnyethalt.

A Cruise család

Tom igyekezett azonnal személyesen cáfolni a dolgot, amint az a fülébe jutott.  A The Sun-on keresztül is közölte, hogy semmi baja nincs...

Cruise a jelek szerint boldogan él családjával - habár a párjával való furcsa viszonyukról igen gyakran cikkeznek a lapok.

A sztár neje az ifjú színésznő, Katie Holmes, aki jelenleg a Broadway-en arat sikert az Édes fiaim című színdarabban. Kislányuk, Suri már kétéves.

Érdekesség, hogy két évvel ezelőtt hasonló hír terjedt el Tom Hanks-ről is.

A színész ugyancsak lezuhant egy szikláról, mégpedig ugyanarról, melyet most Cruise halálának színhelyéül választottak...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.