Katie Holmes sajátos stílusa már fogalommá vált!

Ajaj! Tom Cruise neje már megint hogy nézett ki?

Katie Holmes ismét saját ízlése szerint öltözött fel, és természetesen melléfogott! A színésznő nagy sikerrel lépett fel az Édes fiaim című darabban a Broadway-en, ahol begyűjtötte az elismeréseket.

Katie Holmest ünnepelték, de megint rosszul volt öltözve! képgaléria

2008.10.18 07:00ma.hu
Katie ünnepelt színésznőként!

A premier utáni party-n sajnos Katie ismét bebizonyította, hogy mennyire nincs ízlése! 

A 29 éves sztár egy igen furcsa ruhát viselt, egy még furcsább cipővel. Állítólag előadás sikerének a kulcsa egyértelműen Katie, úgy tűnik tehát színésznőnek tényleg kiváló a sztár, de az a stylist már tényleg nem ártana! 

A bordó színű rúzs és ez a fiús, kócos haj is öregíti a színésznőt, pedig jelmezben kiválóan fest!
 
A hosszú hajzuhatag és az elegáns ruha melyet a Arthur Miller sikerdarabjában viselt a rossz stílusáról elhíresült sztár, kifejezetten jól áll neki!

Az újabb borzalmas szerkó!

Annak idején, amikor karrierje beindult, a csinos, kislányos Katie még hosszú hajjal, bájos mosollyal szerepelt a Dawson és a haverokban. Holmes bája mára némileg eltűnt, akárcsak a haja. 

Igaz: miután összeházasodtak Tom Cruise-zal, látványos változásnak indult a színésznő. Valóban ennyire nem látja Mrs. Cruise, mi állna jól neki? 

Hisz Katie Holmes hónapok óta borzolja a kedélyeket furcsa öltözködésével.
 
Sőt, olykor égbekiáltóan ízléstelen darabokban jelenik meg az utcán - kap is érte hideget-meleget a lapoktól, de úgy tűnik, mindez nem zavarja.
 
Katie szép, hosszú haját szinte havonta vágatta rövidebbre és rövidebbre, és mindehhez újabban egy óriási, sötét napszemüveg.

Ez a fehér overall szerű ruha is szörnyű melléfogás volt részéről, egyáltalán nem fiatalos és modenr viselet, de a sminkje is öregíti a színésznőt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.