Szokatlan mulatság volt...

Képek - Kétéves "fennállását" ünnepelte Tom Cruise és Katie Holmes

Tom Cruise és Katie Holmes a gyerekekkel ünnepelték idén két éves évfordulójukat - Kissé szokatlan módon.

Két éve házasok: Tom Cruise és Katie Holmes szerelme képekben képgaléria

2008.11.23 18:00rtlbulvar.hu

Mikor már lassan feledésbe merült volna Tom és Katie, akkor találtak alklamat arra, hogy ismét címlapra kerüljenek. Két éves házassági évfordulóját ünnepelte az álompár, ám kissé szokatlan módon.

A hitvestársak élete - bármily meglepő - idén botrányoktól mentesen zajlott. A zsúfolt hétköznapok ellenére megpróbálták az alkalomhoz illően és meghitten tölteni az ünnepet. Még a feszített tempójú munkanapok sem tudták tönkretenni a család hétfői álomnapját.

Katie, Tom és a gyerekek a páros esküvőjén

- Közös lányunkkal Surival, és Tom két idősebb gyermekével töltöttük az évfordulót. Egyszerűen csodálatos volt. Szükségem volt már a kikapcsolódásra - mesélte Katie.

Aki nem emlékezne; 2006. november 18-án Olaszországban fogadtak egymásnak örök esküt, és erről idén egy nappal korábban 17-én emlékeztek meg.

Katie vasárnap délután érkezett Los Angeles-i otthonába, a hétvégi Broadway show-ja után. A varázslatos hétfőt követően Holmes fájdalmas búcsút vett szeretteitől, és visszament New Yorkba forgatni.

- Az esküvő feledhetetlen volt. Amilyen nagy felhajtás volt ez a külvilágnak, olyannyira személyes élmény volt számomra. Úgy gondolom ez örök emlék lesz az egész családomnak -
mondta el a Mission Impossible sztárja.

A pár elmondása szerint nem tudták volna másként megoldani a koccintást. És miután az idei ünneplés ilyen jól sikerült, követve a receptet, jövőre is megpróbálják az egész családot összetoborozni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.