Az Excsajok szelleme a moziban!

Főszerepben Jennifer Garner és Matthew McConaughey!

Jennifer Garner és Matthew McConaughey főszereplésével készült romantikus vígjáték csupa humor és báj. Michael Douglas mellett az egyre több vígjátékban feltűnő Emma Stone is kulcsfontosságú szerephez jut ebben a szellemeket,szerelmeket idéző filmben.

Ízeítő a filmből! A két szexi sztár együtt a vásznon! képgaléria

2009.07.06 11:00ma.hu

Connor Mead (McConaughey) hírességek fotósa, imádja a szabadságot, a jó hangulatot és a nőket ebben a sorrendben.

Ő a született agglegény, aki teljesen helyénvalónak tartja, ha konferenciahívás keretében egyszerre szakít három barátnőjével.

Az öccsét viszont más fából faragták, és a srác esküvőjére összegyűlő násznép nem tartja túl nagyra a báty csábítási hőstetteit.

A legkevesebbre régi haverja, a férfi csáberejére egyedül érzéketlen Jenny (Jennifer Garner) értékeli. Úgy néz ki, Connor egymaga képes elrontani az öccse lagziját, de a nagy nap előtti éjszakán kísértet lát: megjelenik neki Wayne bácsi (Michael Douglas), az egykori nőcsábász agglegény, hősünk örök példaképe, és a segítségével végigtekinthet volt és lehetséges nőin.

Meglátogatják őt régi barátnői szellemei: magukkal ragadják, elviszik a múltba és a jövőbe, hogy egy vad, kalandos és teljesen lehetetlen utazás során szembenézzen sok elrontott, tönkretett és szétzilált kapcsolatával.

Az excsajok szellemei összefognak, hogy rájöjjenek, mitől lett ez a helyes fiú ekkora semmirekellő, és hogy van-e még esélye az igaz szerelemre vagy tényleg olyan reménytelen eset, amilyennek mindenki más látja.

Garner szakadt bugyiban járkál?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.