Végre itt a film! Június 25-től a hazai mozikban!

Hazánkban is Coco Chanel Audrey Tautou főszereplésével!

Egy közép-franciaországi kislány, aki árvaházba kerül a nővérével, és minden vasárnap hiába várja, hogy érte jöjjön az apukája. Egy kávéházi énekesnő, elhaló hanggal, aki egy csapat részeg katona előtt lép fel.

Képekben a szexis Audrey Tautou! képgaléria

2009.05.14 17:15ma.hu

Coco Chanel Audrey Tautou főszereplésével június 25-től a hazai mozikban a Fórum Hungary forgalmazásában Egy alacsony varrónő, aki egy vidéki szabó hátsó műhelyében szegi fel a ruhákat. 

Egy kezdő kurtizán, aki túl sovány, és akinek menedéket védelmezője, Etienne Balsan nyújt a könnyűvérű nőcskék és az éjszakai császárok világában. Egy szerelmes asszony, aki azt állítja, hogy sosem lesz senki felesége, különösen nem Boy Capelé, a férfié, aki pedig imádja.

Audrey Tautou

Egy lázadó, akit a kora társadalmi elvárásai béklyóba zárnak, és aki a szeretői ingét hordja. Ez Coco Chanel története, aki azelőtt testesítette meg a modern nőt, mielőtt azt kitalálta volna a világ számára. 

Emlékek, szerelmek, szenvedély, parfümök, szabásminták. 1950-es évek Párizsában járunk, Coco Chanel már 70 éves, de még most is hihetetlen számára, hogyan vált a divat világának királynőjévé. 

A legendás Chanel-divatház megalapítója végre filmvásznon, Audrey Tautou mesteri játékában. Ez a remekmű nem csak Coco varázslatos életébe vezet be minket, de láthatjuk küzdelmét a társadalommal, melyet saját elvei alapján megvet és részesei lehetünk fájdalmas bánatának is. 

Eredeti címe: Coco avant Chanel 
Rendezte: Anne Fontaine 
Szereplők: Audrey Tautou, Benoit Poelvoorde, Alessandro Nivola, Marie Gillain, Emmanuelle Devos 
Írta: Edmonde Charles-Roux könyve nyomán Anne Fontaine 
Bemutató: 2009. június 25. 

Magyarországon forgalmazza a Fórum Hungary Kft.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.