Már a mozikban Michael Bay új filmje!

Főszerepben Megan Fox! Transformers: A bukottak bosszúja

A még az első filmnél is hangosabb, látványosabb és gyorsabb Transformers 2.-ben ráadásul globális az invázió, így Amerika mellett olyan helyszíneken zajlik a robotharc, mint az egyiptomi Luxor, a gízai piramisok, a jordániai Petra vagy Párizs.

2009.06.25 19:20ma.hu
Megan Fox a film premierjén!

A két mozimágus, Spielberg és Michael Bay rendező ismét elhozza nekünk az óriásrobotokból autókká alakuló Autobotokat és ellenfeleiket, az Álcákat.

Az alakváltó Transformerek trilógiájának középső darabjában folytatódik az első részben megkezdett küzdelem a gonosz.

A filmben gyönyörű és elragadó a Sam barátnőjét játszó dögös Megan Fox, aki az előző résben is domborított.

Miután Optimus Fővezér és katonái sikeres győzelmet arattak az Álcák ellen a Föld békéjéért, azt hitték, béke honol majd.

De a harc még csak most kezdődik... Egy Scorpinox nevű Álca Megatron holtestét ellopja és saját szikrájával feltámasztja.

Megatron és cinkosa, Üstökös most új erőkkel az oldalukon esküszik kegyetlen bosszút az autobotok ellen. Viszont feltűnik egy ősi erő is, aminek köze van Cybertron-hoz és a Földhöz.

Kérdés, hogy kinek az oldalán áll majd?

Transformers: A bukottak bosszúja
(Transformers: Revenge of the Fallen - színes fel. amerikai sci-fi 147 p. 2009) (12)

Rendező: Michael Bay
Színész: John Turturro, Megan Fox, Rainn Wilson, Shia LaBeouf Forgalmazza: UIP-Duna Film

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.