Inog a trón Angelina alatt!

Szexis képek - Jolie kiöregedett, helyébe Megan Fox lép!

Túl öreg már a hatgyerekes családanya Lara Croft szerepére - állítják a film producerei. A szerepre már meg is találták a méltó utódot, a Transformers-filmek sztárját, az üdén fiatal Megan Foxot.

Íme Megan Fox legszexibb képei! képgaléria

2009.06.11 14:45ma.hu

Angelina Jolie sajnos kiöregedett a szerepből… Így lecserélik!

A producerek és a legújabb Lara Croft-mozi kijelölt rendezője mindenképpen fiatalabb karaktert szeretett volna.

Ezért a kincsvadász amazon szerepére nem mást, mint Megan Fox-ot választották. –írja a Kiskegyed.

Nagy a rivalizálás...

A szépséges Megan még nem írta alá a szerződést, de nagyon örül a felkérésnek. Bár fél is a kihívástól, mert Angelinát Lara Croft szerepében sokan megszerették!

Angelina és Megan között amúgy is dúl a harc…Megan szerint ugyanis Angelina Jolie rászállt é állandóan őt bántja.

- „Rámszállt, ha a közelben vagyok, folyton engem piszkál, úgyhogy igyekszem kerülni vele a találkozást. Ha módjában állna, elevenen felfalna, az tuti."- mondta Megan.

Megan Fox-ot sokszor hasonlították Angie-hoz tökéletes alakja, vastag ajkai és szókimondó stílusa miatt. Az ő neve is felmerült a Lara Croft forgatásánál, ám végül a saga Brad Pitt barátnőjét emelte a nagy sztárok közé, mert Megan visszautasította a szerepet. Nem véletlenül merül fel, hogy szavait féltékenység ihlette…

Megan Fox az elmúlt hetekben botrányos nyilatkozatairól híresült el szexis külseje mellett… Szerinte ugyanis például a híradó értelmetlen szarság, a hollywoodi vígjátékok pedig egyáltalán nem viccesek.

- „A Szex és New York mozifilm tragikus volt. A kosztümös drámák untatnak, és a hollywoodi komédiák egyszerűen csak szemetek, és egyáltalán nem viccesek. A hírnév nem jelent semmit, mert bárki lehet híres, és a híradó értelmetlen szarság" – mondta el egy külföldi lapnak Megan.

Olvassa el, hogy miért tatja magát Megan Fox prostituáltnak!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.