Shia, te mázlista!

Shia LaBeouf új szerelme Megan Fox

Új álompár van születőben Hollywoodban: Shia és Megan ráadásul nem is tagadják a románcot.

2009.06.01 10:19rtlbulvar.hu

A lesifotósok előtt nincs titok, így azon már meg sem lepődünk, hogy a minap Megan Foxot is lencsevégre kapták, mégpedig nem akárki társaságában.

Az ifjú színésznő Shia LaBeouffel sétálgatott, és útközben egy kis kávét magukhoz vettek az egyik üzletben. - Szemmel láthatóan jól érezték magukat egymás társaságában, és az is látszott, hogy nem először találkoztak – mesélte az egyik járókelő.

Később az érintetteket is megkérdezték az üggyel kapcsolatban, és ők sem tagadták, hogy jól érzik magukat egymással. Megan elárulta, hogy Shiát kedveli a világon a legjobban, mert mindig megnevetteti, és nagy gavallér is.

Shia kicsit diplomatikusabban fogalmazott: nem tagadta, hogy jóban van Megannel, de azt mondta, hogy inkább nem bonyolódnak bele egy románcba, mert az csak zavarossá tenné a barátságukat.

Na persze…

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.