A sztár megalázott egy kisfiút, aki rajongott érte

Megan Fox egy szívtelen dög!?

Megan Fox csúnya dolgot tett a minap, ami szívtelenségéről tanúskodott. Ugyanis egy aranyos kisfiú épp egy szál rózsát akart átadni a szexis hírességnek, aki ügyet sem vetett rá..sőt elfordult tőle!

Forró képekben a dögös Megan Fox! képgaléria

2009.06.23 15:30ma.hu

Megan Fox azt állítja, hogy rengetegen voltak körülötte, mindenki sikoltozott, és nem látott semmi mást, csak a villanó vakukat.

Megan nagyon rosszul érzi magát a történtek miatt, és azt mondta, ha valahogy ki tudná deríteni a srác nevét és címét, személyesen küldené el neki bocsánatkérését. – írja a usmagazine.com.

Megan megalázta a kisfiút!

Az eset ellenére egy szuper dolog is történt Megan Fox háza táján, méghozzá az, hogy az FHM szerint idén is ő lett a legdögösebb csaj!

Az FHM idei „100 Legszexibb Csaj a Világon” listáján Megan Fox megint elnyerte az első díjat! Az ismétlés azért is különleges, mert eddig csak J-Lo tudta véghezvinni, hogy egymás után két évben is őt válasszák a lista élére!

A második helyen Jessica Alba áll, ami megintcsak különleges teljesítmény, hiszen Jessica mostanában kicsit eltűnt a képernyőről kisbabája miatt.

A dobogó harmadik helyét Scarlett Johansson foglalja el. A 24 éves színésznő most az Iron Man második részében a Fekete Özvegy szerepére készül, közben pedig sorra hódítja a férfiszíveket. A negyedik Jessica Biel, az ötödik Madeline Zima lett idén a listán...

Megan Fox pasijának csak a szexre kell?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.