A sztár mellbimbói után újra intim képek...

Képek- Ciki! Bevág a punciba Megan Fox nadrágja...

Megan Fox megint kitett magáért...néhány napja a mellbimbói járták körbe a világsajtót, most pedig egy furcsa, és merész nadrágnak köszönhetően a legintimebb testrésze mutatkozott meg. Megan nadrágja ugyanis bevágott a punciba...

Merész nadrág...bevág a punciba! képgaléria

2009.06.17 14:40ma.hu

Megan Fox-ot a szexis színésznőt egy repülőgépre való felszálláskor kapták lencsevégre, laza ruhába öltözött, ám a nadrág nem volt jó választás. A látvány magáért beszélt!

A testhez simuló „cicanaciban” pont legintimebb testrésze mutatkozik meg a legjobban. A színésznő mostanában egyre furcsább és bizarrabb nyilatkozatokat tesz, lehet hogy ez a nadrág sem véletlen…

Megan nyilatkozatai az évek során egyre kidolgozottabban, és hatásosabban kerültek a nyilvánosság elé. Mára például már biszexuális, ami sokaknak kiváló recept volt a hírnévre.

Megan Fox különben 2004-ben ismerte meg jelenlegi párját, a szakmabeli Brian Austin Greent, akivel most épp szakító félben vannak… A heves vérmérsékletű Fox szerelmét egy név-tetoválással is jelezte, ám, mint kiderült, akkor sincs veszve semmi, ha szakításuk tovább tart egy hétnél.

Fox barátjáról, Brian Austin Green-hez fűződő kapcsolatáról egyébként nemrég azt nyilatkozta:

- "Brian és én nem vagyunk jegyesek. Mert ha az ember jegyben jár, az azt jelenti, hogy össze készül házasodni az illetővel. És ez most azt gondolom, számomra nem egy reális cél. Tudom magamról, hogy a jelenlegi szakaszában az életemnek nem lennék sem jó partner, sem jó feleség. Ez szinte nevetséges!"

Bevág a punciba a nadrág...

Ahogy arról már mi is írtunk, a napokban egy berlini bemutatón a 23 éves színésznő egy fennséges vörös ruhában jelent meg, amely a derekánál láttatni engedte testét - egy tekeredő kígyóval a ruha széleinél, a ruhában merészen kilátszott Megan mellbimbója is…

Megan legfrissebb képeit különben a brit GQ júliusi számában láthatjuk majd…

Tudja meg miért tartja magát Megan Fox prostituáltnak...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.