Matthew Fox hazánkba érkezik!

Képek- A LOST sztárja vasárnaptól Budapesten!

2009. június 14-én az AXN szórakoztató, akció- és kalandcsatorna meghívására Budapestre érkezik Matthew Fox, a LOST - Eltűntek sztárja. A világszerte népszerű sorozat főhőse először jön hazánkba.

Vadító képekben a dögös színész, Matthew Fox! képgaléria

2009.06.09 17:20ma.hu
Matthew Fox

Matthew Fox az egyetlen a LOST - Eltűntek színészei közül, akit a forgatókönyvírók beavattak a sztori végkifejletébe. A színész nem véletlen áll ilyen közel a sorozat alkotóihoz, hiszen egy igazi főhős alkat, karizmatikus személyisége, jelenléte mindig betölti a képernyőt.

Ennek megfelelően a sebészorvos Jack szerepében a szigeten rekedt, majd a rejtélyekkel teli sziget fogságába került túlélők vezetőjévé és védelmezőjévé lépett elő. Matthew Fox egy wyomingi farmon született, családja lótenyésztéssel és árpatermesztéssel foglalkozott. Igazi amerikai neveltetése részeként a Columbia Egyetemen futballozott és közgazdaságtant tanult.

Sikeres Wall Street-i karrier reményében a brókerpályát célozta meg, de pénzkereset céljából belekóstolt a modellkedésbe is; szerepelt néhány reklámfilmben, majd végül a színészi pályát választotta, nem kevés sikerrel.

2005-ben megkapta a Screen Actors Guild Ensemble díját, Golden Globe díjra és a Television Critics Association díjára is jelölték a LOST - Eltűntek sorozatában nyújtott kiváló színészi teljesítményéért. A nagysikerű sorozat forgatása 2004-ben kezdődött, és a filmben egy titokzatos szigeten rekedt repülőgép-szerencsétlenség túlélőinek - valamint a sziget lakóinak - sorsát követhetjük nyomon. Matthew Fox számára minden egyes LOST epizód nagy élmény, hiszen annak ellenére, hogy a történet fő vonala előtte ismert, az események szövevénye azonban így is sok váratlan helyzetet rejt munka közben.

- "Amikor megkapom a soron következő rész forgatókönyvét, mindig izgalommal kezdem olvasni, mert kíváncsi vagyok, hogy az írók hogyan bogozzák ki az előző részekben összekuszált szálakat. És remélem, hogy a nézők is ugyanilyen izgalommal ülnek le minden egyes új rész elé" - nyilatkozta a színész.

Matthew Fox és családja a szigetre költözést is óriási kalandként fogta fel, mikor a forgatás kezdetén megérkeztek a paradicsomi Hawaii szigetekre. A sármos és tehetséges színész sorozatbeli alakításán kívül jövő évben egy egész estés filmben vállalt főszereppel is megörvendezteti majd rajongóit.

Shephard doki budapesti látogatásának eseményeit a rajongók e hét vasárnaptól folyamatosan követhetik az AXN Twitterén, a - www.twitter.com/axnhu oldalon, ahol az esemény minden mozzanatáról értesülhetnek, a reptérre érkezés pillanatától egészen a színész távozásáig.

A sorozat 5. évadjának epizódjait minden hétfőn este 21 órától vetíti az AXN csatorna

Olvassa el, hogy kivel zuhanyzott erotikusan a sztár!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.