Apa lett Josh Holloway!

Micsoda hír! Megszületett a Lost-baba!

Apa lett a Lost szívtiprója, Josh Holloway! A boldog apuka felesége egy kislánynak adott életet, akit Java Kumala Holloway névre kereszteltek. Josh és Yessica 2004-ben házasodtak össze és Java az első gyermekük.

Josh Holloway és Jessica együtt! képgaléria

2009.04.14 16:10ma.hu
Josh Holloway és felesége!

A színész egyik közeli ismerőse szerint a szülők nagyon boldogok és a kis Java egészséges. 

Josh Holloway 1969. július 20.-án született Észak-Californiában, de a georgiai Blue Ridge Mountainsben nőtt fel. Nagyon fiatalon elkezdett érdeklődni a színészet iránt, majd miután egy év után otthagyta a georgiai egyetemet, modellkedni kezdett és beutazta Európát és Észak-Amerikát. 

Felnőtt évei nem indultak valami fényesen, első munkája során döglött csirkéket kellett összeszednie egy farmon. Hogy beindítsa színészkarrierjét, Los Angelesbe költözött és több noname filmben is szerepet kapott. 

Feltűnt néhány sorozatban is: Angel, NCIS, CSI, Walker, Texas Ranger. A 2004-es év meghatározó volt karrierje és magánélete szempontjából is, ekkor kapta meg ugyanis a Lost című sorozat egyik főszerepét, és elvette feleségül Yessica Kumala-t, akivel azóta is boldogan élnek. 2005-ben a People magazin beválasztotta a világ 50 legszebb embere közé. 

Szabadidejében szeret vitorlázni, snowboardozni és gitározni. 2007-ben feltűnt egy thrillerben, a Whisperben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.