Mérai Kati megmutatta kisfiát!

Nézze meg! Bemutatkozott a Barátok közt-baba!

A néha Ubulnak is becézett legény már fél éves, és igazán nyugodt, mosolygós baba. Pedig igencsak meglepte szüleit, mert 8 hónapra érkezett, és épp nem őt, hanem vendégeket vártak Katiék, amikor megindult a szülés.

2009.03.16 12:40rtlbulvar.hu

Az első pillanatokban jól rájuk is ijesztett. A sorozat Júliája le sem tagadhatná Bálint Csongort, hiszen tiszta anyja. 

Kati és párja egy hónapja ismerték egymást, amikor a színésznő teherbe esett. De kisfiuk érkezése olyannyira megerősítette kapcsolatukat, hogy a kórházban, Bálint és az inkubátor előtt megtörtént a lánykérés is.

Katinak és kedvesének kisebb gondja akadt az első pelenkacserével. Egy-két nap után próbálkoztak, amikor úgy gondolták, már minden csínját-bínját eltanulták a nővérektől.
 
Azóta persze mindketten beletanultak kisfiuk gondozásába. Kati párja annyira, hogy ő maradt otthon Bálinttal, a színésznő pedig újra elkezdett forgatni a Barátok közt-ben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.