Ma láthatjuk utoljára Tildát és Eriket!

Miből fognak ezek után megélni a Barátok közt sztárjai?

Ma láthatjuk utoljára a Barátok köztben a Tildát alakító Szabó Erikát és az Eriket megformáló Réti Barnabást A szerelmespárt alakító színészek a történet szerint ugyanis elköltöznek a Mátyás király térről.

2009.02.26 16:00ma.hu
Fotó: RTL Klub

Szabó Erika hat évvel ezelőtt kapta meg a korábban Erdélyi Tímea által játszott szerepet, így vált belőle egy csapásra, az ország „új Tildája”. 

„ Nehéz volt az utolsó forgatási nap. Itt nőttem fel, számos élmény és szoros barátságok kötnek ide.” – mondta Erika. 

– „ Több darabban is játszom, és folyamatosan járok meghallgatásokra. Az elmúlt egy évben a dabasi rádiónál dolgoztam háttérmunkatársként. Megtanultam vágni, szerkeszteni. Most pedig szerkesztő-műsorvezetőként dolgozom, és idén államvizsgázom, a szabadidőmben a szakdolgozatomat írom. Nincs időm a pihenésre!” – mondta el az újdonsült szerkesztő. – írja a Blikk. 

Réti Barnabás Barátok közt forgatásai alatt gázsija egy részét félrerakta, így egyelőre nem lesznek anyagi gondjai, de gondol a jövőjére.
 
– „ A színészet bizonytalan hivatás, ezt, azt hiszem, nem kell taglalnom. A Barátok közt után újra fel kell építenem a karrieremet. Folyamatosan járok meghallgatásokra, és nem esek kétségbe.”– mondta Barnabás.

A Berényi Katát alakító Juga Veronikát anyai teendői miatt kellett kiírni a sorozatból. Bár szülési szabadságáról ideiglenesen visszatért a Barátok köztbe, a színészkedéssel felhagyott. 

2008-ban az m1-en futó Fel a cipővel! című ifjúsági akadályverseny műsorvezetőjeként bukkant fel egy rövid időre, jelenleg sajtósként tevékenykedik. 

Miután a Hoffer Esztert megformáló Konta Barbara kilépett a sorozatból, átigazolt a TV2-höz, ahol saját beszélgetőshow-ja indult Barbara – Dumáljuk meg! címmel, ám a produkció gyorsan megszűnt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.