Berci sem szerepel többé sorozatban

Szomorú - Örökre távozott a Barátok közt sztárja!

Egy szereplő ismét elment, és sajnos nem is térhet vissza - Elpusztult a sorozattal egyidős Berci, a Barátok közt kutyasztárja. Hirtelen halálát súlyos, áttétes, belső szervi daganat okozta.

2009.02.15 12:00rtlbulvar.hu

2009. február 12-én, az esti órákban Berci, a Barátok közt kutyasztárja elhunyt. Hirtelen halálát súlyos, áttétes, belső szervi daganat okozta. A rajongók négylábú kedvence egyidős volt a sorozattal.

Már kis gombócként belopta magát mindenki szívébe. Majd amikor beköltözött a Mátyás király térre, egycsapásra az ország kedvenc kutyusává is vált.

Kalamár Tamás és Berci - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Kedvességével, játékosságával, simogatásra váró bújásával, jó kedvet, szeretetet adott.

Feladatát mindig tökéletesen elvégző kolléga volt, és gazdájának, Kalamár Tamás producernek hűséges társa, akit mélységesen lesújtott Berci elvesztése.

- Számomra ő társ volt, barát, családtag, aki tíz éve minden nap mellettem volt, mindenhova velem tartott, akivel rengeteg dolgot éltünk meg együtt, aki mindig ott volt, ha valami bántott. Elmondhatatlanul fáj, hogy már nincs többé. Elképzelhetetlen, hogy ne érezzem többé, ahogy odabújik hozzám - mondta megrendülve Kalamár Tamás.

A nem mindennapi kutya karácsonykor saját hangján köszöntötte a nézőket, utolsó jeleneteit pedig Németh Kristóffal forgatta, egy bűntény kulcsfigurájaként. Halálával nem csupán a mindennapokból, a Mátyás király térről is örökre távozik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.