Magdi anyus elveszítheti a hangját!

Súlyos beteg - eltűnik Fodor Zsóka a Barátok Köztből!

Tíz esztendeje a népszerű sorozat oszlopos tagja Magdi anyus, azaz Fodor Zsóka - A színésznő most megdöbbentő döntést hozott: távozik a Barátok köztből! Sajnos, komoly oka van rá.

Képekben a mindig mosolygós Fodor Zsóka! képgaléria

2009.02.05 07:00ma.hu

Nehéz szívvel határozta el Fodor Zsóka, hogy tíz év után távozik a Mátyás király térről - A színésznő évek óta komoly betegséggel küzd, pár éve megműtötték, de nem múlt el hangszáláról az ödéma. Esténként teljesen rekedt - orvosa figyelmeztette, rámehet a hangja, ha nem vigyáz!

Most időigényes kezelés vár a 67 éves sztárra, s szeretne végre a terveinek élni. Előszöris meg akar gyógyulni, de a sorozat nélkül lesz több ideje színházi szerepeire, sportra, lakáscserére, nyelvtanulásra is.

Vidéki színházba menne dolgozni. A színésznő már egy éve készül arra, hogy egy időre távozzon a Barátok Köztből. Kedvenc kollégái nagyon fognak neki hiányozni - árulta el a Star magazinnak Fodor Zsóka.

Fodor Zsóka távozásának hírét természetesen a sorozat készítői sem hallották örömmel - Ám valószínű, hogy a nézőkkel nehezebb lesz elfogadtatni az új helyzetet.

Különösen, hogy a színésznő nem az első, aki mostanában távozik a Mátyás király térről.

Néhány hete az Emmát alakító Marenec Fruzsina és a Noémit megszemélyesítő Gonda Kata búcsúzásáról határoztak, utóbbi még egy évet sem játszott a sorozatban, hiszen a karaktert korábban Csifó Dorina alakította.

A producer, Kalamár Tamás a szereplők távozásának hírére elmondta, hogy nehéz szívvel válnak meg a lányoktól, de a sorozat érdekében hozták a döntést.

A szereplőgárdát ugyanis olykor frissíteni kell, ez a cselekmény bonyolításának szempontjából is szükséges.

A húsz év feletti korosztály a producer elmondása szerint már túltengésben volt a történetben - Fruzsi és Kata is távozik hát, Kalamár Tamás azonban nem zárta ki, hogy még később visszatérnek a Barátok köztbe.

Kérdés, hogy a történet egyik kulcsfigurájának, Magdi anyusnak kerülhet-e valaki a helyére?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.