Várdai Anikónak is mennie kell!

Folytatódik a kirúgás: Gregor Bernadett is sorra került

Újabb leépítés történt a Tv2-nél - Két színésznőnek ismét távoznia kell a Jóban-Rosszban sorozatból. Gregor Bernadetten és Várdai Anikón a sor...

Szorcsik Viki libát kergetett és kürtőskalácsot sütött képgaléria

2009.01.23 07:45ma.hu

Távozásra kértek két újabb Jóban-Rosszban szereplőt a TV2-nél: mennie kell Gregor Bernadettnek és Várdai Anikónak is. Utóbbit nem lepte meg a dolog, de amikor először hallotta a pletykákat, padlót fogott.

Anikó elmondta, az ő tiszteletdíjából nem lehetett félretenni, a felmondási ideje leteltével új vizekre evezne, talán képernyőn is maradna. Úgy véli, maximálisan teljesített a sorozatban. Gregor Bernadettet egyelőre nem lehetett elérni, hogy nyilatkozzon az ügyben. A Tv2 szóvivője, Magyar Rita a karakterek "elfáradásával" indokolta a döntést - adta hírül a Napi Ász.

A két színésznő nem az első, akinek ott kell hagynia a Csillagvirág klinikát - A közelmúltban Szorcsik Viktóriával, Tallós Ritával és Mészáros Kittivel közölték ugyanezt a döntést.

Szorcsik Viki helyére már egy új színésznő érkezett a sorozatba, Haumann Petra alakítja az új főnővért a klinikán.

A színésznő sokáig titkolta, milyen szerep vár rá. Petra az elmúlt három évben főként édesanyaként állt helyet, kislányával töltötte idejét, s igen nagy meglepetésként érte a felkérés, szerepeljen a sorozatban.

A hírek szerint szimpátiafelmérés áldozata lett Tallós Rita, aki a Jóban-Rosszban üzletasszonyát alakította öt éven át.

Váratlanul érte a hír, hogy meg kell válnia karakterétől. Ő sem szeretne azonban elszakadni a televíziózástól, s más területen is kipróbálná magát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.