Mióta képernyőn van, javult az anyagi helyzete!

Gregor Bernadett számláit a TV2 fizeti!

Sajnos a gazdasági válság miatt a Jóban-Rosszban stábjából néhány embernek távoznia kell. Bernadett azonban bízik abban, hogy ő a képernyőn marad, hiszen a számlákat ki kell fizetni!

2009.01.12 15:30ma.hu

A szép színésznő nyíltan bevallotta, hogy a sorozatban való szereplése jelenti számára a nyugalmat, hiszen ez biztosítja anyagi biztonságát. A folyosói pletykák Bernit is elérték, azonban ő úgy tudja, hogy a sorozat létét nem fenyegeti veszély. Mindettől függetlenül aggódik, hiszen nem szeretné elveszíteni munkáját.
 
- „Mikor kihagytam a kisfiam születése miatt másfél évet, visszavártak a sorozatba. Szeretem a csapatot, de az tény, hogy anyagilag nagyobb biztonságban vagyok, mintha csak a színházban játszanék. Innen szeretnék nyugdíjba menni!” – nyilatkozta Berni a Blikknek. 

Bár a tévés szereplés miatt fő Bernadett feje, szerencsére a magánélete teljesen rendeződött. Karácsony előtt ugyanis a színésznő visszafogadta férjét és azóta minden a legnagyobb rendben van körülöttük. 

- „Jó hazajönni, együtt lenni a családommal és látni, hogy milyen boldog a kisfiam!” – árulta el a színésznő a lapnak. 

Remélhetőleg, Bernadett boldogsága most már töretlen lesz, hiszen nagyon megérdemli, hogy nyugalom legyen körülötte! – írja a Kiskegyed.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.