Sztárválogatott egy produkcióban

Szulák, Gesztesi, Charlie, Demjén, Gregor Bernadett és Keresztes Ildikó közös lemezen

Őrizz meg engem címmel megjelent egy reprezentatív kiállítású könyv és egy ragyogó énekes- és színészteljesítményeket felvonultató CD.

2008.12.04 21:24

Az utóbbin Koltay Gergely, a Kormorán zenekar vezetőjének prózai és dalszövegeit a következő művészek tolmácsolásában hallhatjuk: Benkő Péter, Bodnár Vivien, Csernák János, Demjén Ferenc, Farkasinszky Edit, Gesztesi Károly, Gregor Bernadett, Géczi Erika, Horváth Charlie, Keresztes Ildikó, Mr. Basary, Papadimitriu Athina, Sárközi Anita, Szulák Andrea és Tóth Renáta. A zenealbummal együtt kézbe vehető kötetben pedig a veretes szövegeket Szyksznian Wanda illusztrációival együtt évezhetjük.

ŐRIZZ MEG ENGEM
CD melléklettel - 16 dal a szerelemről

Mindenkivel megtörténik, mindenki ismeri az érzést. Regények, versek, filmek, színdarabok, zeneművek végeláthatatlan sora próbálja megfejteni, honnan ered az a furcsa, felemelő érzés, ami felforgatja az ember életét, ami megmelengeti a lelkét, ami más dimenzióba helyezi át az emberi létezést, amit egyetlen szóval, teljes pontossággal ki lehet fejezni: szerelem. Egy szó, amelyben benne van az egymásra találás gyönyörűsége, az elválás gyötrelme, a vágy, a gyűlölet, a szenvedély, az érzelmek teljes palettája. Nincs más érzés, mely ennyire személyes, boldogító vagy fájdalmas lenne.

A szerelem - az élet egyik legnagyobb karmestereként - meghatározza sorsunkat és a világot is körülöttünk. Amit a szerelemről írnak és énekelnek, az mindenkit megérint, hisz mindenki érintett. Tizenhat kezdet, tizenhat vég. Erről szólnak Koltay Gergely prózai- és dalszövegei, népszerű énekesek és színészek előadásában. Az olvasó, hallgató újra átélheti, felidézheti életének, emlékezetének legféltettebb kincseit.

Tizenhat mosoly, tizenhat könnycsepp: Őrizz meg engem! Közreműködők: Benkő Péter, Bodnár Vivien, Csernák János, Demjén Ferenc, Farkasinszky Edit, Gesztesi Károly, Gregor Bernadett, Géczi Erika, Horváth Charlie, Keresztes Ildikó, Mr. Basary, Papadimitriu Athina, Sárközi Anita, Szulák Andrea, Tóth Renáta Szyksznian Wanda illusztrációival

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.