Joshi Bharat lehet a csodafegyver?

Nekieresztik! A TV2 nyílt támadást indít Mónika ellen!

Hamarosan párhuzamban kerül majd adásba Mónika és Joshi Bharat. A TV2 ugyanis úgy döntött: mivel ősszel induló műsorukat kellőképpen bejáratták, nekieresztik az RTL Klub Mónika show-jának.

2009.01.21 08:30ma.hu

Erdélyi Mónika közel kilenc éve ülteti képernyő elé a délutánt otthon töltők egy részét, és a nevével fémjelzett produkciót eddig egyetlen hasonló produkciónak sem sikerült letaszítani a trónról. 

Mónika bevallotta: nem nézi a konkurens Joshi Bharat műsorát, de látatlanban sem fél tőle. – írja a Napi ász. 

- "A két műsor jellege különbözik, és Joshi is más személyiség, mint én. A versenyt mindenkivel vállalom, de különösebben nem tartok új vetélytársamtól" - mondta Mónika, akinek műsorát a TV2 műsorvezetője nem ismeri.
 
- "Nem szoktam nézni a Mónika show-t, de természetesen hallok róla. Senkit sem tekintek ellenfélnek, mivel saját magamhoz képest szeretném jól csinálni a Joshi Bharatot. Ez egy egészséges verseny, amely mindeni javára válik."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.