Lenyomná a talkshow-sztárt a bulvárkirálynő!

Reszkessen Mónika, jön Kiszel Tünde?

Talkshow-val térne vissza a képernyőre Kiszel Tünde - A bulvársztárnak kész tervei vannak, szeretne segíteni az embereken.

Kiszel Tünde a Hal a tortán lelkes vendéglátójaként! képgaléria

2009.01.19 07:40ma.hu

Beszélgetős műsorban próbálná ki magát szívesen Kiszel Tünde, olyanban, mint például a Mónika show - fejtette ki a sztár nemrég a Cool tv-n. Szeretne embereken segíteni, viszont egy kulturális műsor is testhezálló lenne számára, hiszen szinte az Operában "nevelkedett".

Erdélyi Mónika a tervek hallatán azt mondta, ha Tünde felvenné a versenyt vele, áll elébe. Idáig 19 ellenfele volt a műfajban, mindet legyőzték. Az RTL Klub kommunikációs igazgatója, Rényi Ádám viszont úgy reagált, a csatorna mindig műsorhoz keres műsorvezetőt, s nem fordítva, de jelenleg nem tervezik Tünde szerepeltetését - adta hírül a Napi Ász.

Kiszel Tünde a Cool tv egyik délutáni adásában egy rövid időre átvette a műsorvezetést Horváth Évától és Müller Attilától.

Nem sokkal később fejtette ki, hogy nem idegen számára a szituáció, és jó is gyakorolni, hiszen hamarosan egy saját műsorban láthatják viszont a nézők.

Elmondása szerint egy nyugodt, kellemes hangulatú műsorra vágyik, s már egy csomó ötletet is összeírt, valamint elkészítette a műsortervet.

Véleménye szerint benne megvan az a természetesség és empátia, amely ahhoz szükségeltetik, hogy valaki egy jó beszélgetős műsort vezessen.

Nagyon lelkesnek tűnt, elmondta, hogy nemcsak az interjúkat csinálná meg, az adásmenetet is, és foglalkozna a vendégekkel.

Kiszel Tünde elárulta, hogy bár korábban a nyomtatott sajtóban tevékenykedett újságíróként, Havas Henriknek köszönhető a képernyőre kerülése.

Az ő vendégeként szerepelt először egy talkshow-ban, s szerinte a riporter láthatott benne fantáziát, mert következő alkalommal felkérte, hogy vegye át a szerepét.

Korábban a bulvársztár arról is beszélt, hogy Friderikusz Sándor felhívta őt telefonon, gratulált neki és azt mondta, tervez vele egy műsort, nemsokára elárulja a részleteket.

Tünde régebben találkozott a televízióssal, aki elmondása szerint írt az emlékkönyvébe és a neves újságírónőhöz, Oriana Falaccihoz hasonlította őt. Friderikusz Tünde szerint úgy vélte, még olyan sokra is viheti, mint ő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.