Szorcsik Viki kiruccanása balul sült el!

Súlyos balesetet szenvedett a TV2 műsorvezetője!

Nagy fájdalmakkal küszködik a TV2 10! című műsorának vezetője, Szorcsik Viki. A színésznő szokásos téli pihenőjére indult barátaival Szlovákiába, a kiruccanás azonban balul sült el.

2009.01.22 17:30ma.hu

- "Snowboardozás közben szerencsétlenül értem földet és a fenekemre zuhantam. Eszméletlen fájdalom nyilallt belém, azt hittem, beleőrülök" - mesélte a Blikknek a szőke műsorvezető.
 
- "Elrepedt a farokcsontom. El vagyok keseredve. Nem tudok ülni, feküdni, aludni" - sóhajtott fel a szőkeség, aki három évvel ezelőtt szintén farokcsont repedéssel került kórházba. 

A felépülés akkor három hónapig is eltartott.

Mint azt korábban írtuk Viki helyére a a Jóban-Rosszban című sorozatban Haumann Petra lett került, így ezentúl ő alakítja majd a főnővér szerepét! 

A Viki által megformált Judit főnővér karakterének megítélése ugyanis igen ellentmondásos lett a 10! című műsorban látható műsorvezetési stílus miatt.

Petra sem nyilatkozott új szerepéről sokáig, így homály fedte, hogy ki is lép a színésznő helyébe, aki a kezdetektől a Jóban-Rosszban stábját erősítette

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.