Egyet csettint és két sztár máris egymásnak esik!

Szorcsik Viki csak Majka kedvéért bújik ágyba Hujber Ferivel!

Nemrégiben röppent fel a pletyka, miszerint Majkának befellegzett, mert a Viasat nem hosszabbította meg a szerződését, így lassan elfogy minden pénze. A hírességnek azonban - úgy tűnik - kedvez a sors, hiszen egyet csettint és két sztár máris egymásnak esik!

2009.01.12 16:00ma.hu
Szorcsik Viki is rábólintott!

Költséges hobbija van a rapper-műsorvezetőnek, hiszen az elmúlt időszakban egyre-másra indul pókerversenyeken, van, amikor nyer, de olyan is előfordult, hogy veszített, nem is keveset. 

Most azonban kedvteléséről filmet is forgat majd, ezen kívül ágyba viszi Szorcsik Vikit és Hujber Ferit! Bár a Bár 2.0 nagyot bukott, Majka egy ideig nem aggódott munkája miatt. Később rá kellett jönnie, hogy a Viasat nem tart igényt személyére, és ekkor kezdődtek a gondok, sehol sem kínáltak számára megfelelő feladatot. 

Most azonban rámosolygott a szerencse, hiszen év elején egy dvd-t készít a pókerről, és még saját filmet is forgathat, sztárok közreműködésével! Majka a Bors című napilapnak mesélte el filmes terveit. Úgy tűnik, hogy Hujber Feri, Szorcsik Viki és a Hegylakó című sorozat sztárja, Adrian Paul is elfogadta a rapper felkérését és szerepelnek filmjében, melyben Majka is főszerepet játszik. 

A forgatókönyv már kész van, természetesen lesz benne szerelem és árulás, szex és sok vér, hiszen a vígjátéknak induló történet egyik percről a másikra átmegy thrillerbe. 

Egy dolog biztosnak tűnik, mégpedig az, hogy Hujber Feri és Szorcsik Viki hamar egymásra találnak majd!

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.