Miért kell mennie Noéminek és Emmának?

Túl idősek húszévesen a Barátok közt távozó szereplői?

Ismét szereplőfrissítésre készülhetnek a magyar sorozat rajongói, hiszen mint a minap kiderült, Gonda Kata és Marenec Fruzsina nem játszhatja tovább karakterét. A Barátok közt producere szerint a sorozat érdekében hozták meg a nehéz döntést.

2009.01.15 13:00ma.hu

A legújabb hírek szerint búcsúzik a sorozattól Marenec Fruzsina és Gonda Kata - Kalamár Tamás, a Barátok közt producere elmondta, nehéz szívvel válik meg tőlük, de a döntést a sorozat érdekében kellett meghozni. Időnként frissíteni kell ugyanis a cselekmény bonyolításához.

A húsz év feletti korosztály már túltengésben volt. A kapuk nyitva maradnak, lehet, még vissza is térnek a sorozatba, de most a 16 év körüli fiatalok kaphatnak inkább helyet a történetben - árulta el a Blikknek a producer.

Az Emmát megformáló Marenec Fruzsina és a Noémit alakító Gonda Kata távozása a sorozatból tegnap derült ki. Utóbbi még egy évet sem szerepelhetett a Barátok köztben, Kata ugyanis már a második Noémit személyesíti meg.

Korábban, mint emlékezetes, az azóta énekesnőként is bizonyító Csifó Dorina játszotta a karaktert több évig. Nem a két lány azonban az első, aki rövid időn belül kénytelen otthagyni a népszerű sorozatot.

Három hónapja kiderült, Réti Barnabás és Szabó Erika eltűnik a történetből. A csinos barna színésznő, aki Erdélyi Tímea távozása óta alakítja Tildát, jóval több időt kapott a sorozatban, mint Gonda Kata.

Az évek során a néhány alap karaktert leszámítva igen sok karakter tűnt el és jött helyette új a sorozatban.

Egész családot is kiírtak már a cselekményből, a régi szereplők is erősen megfogyatkoztak, voltak, akik úgy távoztak a történetből, hogy az általuk megszemélyesített szereplő meghalt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.