Hillary Swank léphet a sztár helyébe

Kirúgta a divatház Lindsay Lohan-t! - Vadító képek a sztárról!

Hiába fogadkozott a minap Lindsay Lohan, hogy megjavul - A neves divattervezőt, Jill Stuartot nem győzte meg. Egy angol újság értesülései szerint ugyanis a divatdiktátor már nem tart igényt arra, hogy a fiatal színésznő képviselje a divatházat.

A cserfes bombázó - Lindsay Lohan legszexisebb képei! képgaléria

2008.03.10 16:00netbulvar.hu

Lindsay Lohan jó útra tér. Vagy mégsem? A sorozatos botrányairól elhíresült színész-énekes a minap azt nyilatkozta a People magazinnak, hogy hátrahagyva eddigi életvitelét, szeretne ezentúl inkább a filmjeire és a dalaira koncentrálni.

- Visszatértem, és már csak a karrieremre koncentrálok. Jelenleg egy vígjáték felvételein dolgozunk Jack Blackkel és David Arquettel. Sőt, hamarosan elkészül az új albumom is – jelentette ki magabiztosan a botrányhősnő.

Úgy hírlik azonban, hogy a neves divattervezőt, Jill Stuartot nem győzte meg Lohan kisasszony hirtelen pálfordulása.

Egyhamar nem kell pózolnia...

Egy angol újság értesülései szerint ugyanis a divatdiktátor már nem tart igényt arra, hogy az előzetes terveknek megfelelően Lindsay képviselje a divatházat.

Jill Stuart szerint a hölgy botrányai miatt nem lenne jó cégér, ezért úgy döntöttek, hogy Hillary Swank-et kérik fel a megtisztelő feladatra. A divatház szóvivője szűkszavúan csak ennyit nyilatkozott a témában:

- Még semmi sem biztos. Egyelőre nem tudjuk, mit tegyünk. Hillary mindenesetre remek választásnak tűnik, hiszen érettebb és a színészvilágban is sokkal nagyobb tiszteletnek örvend, mint vetélytársnője.

Úgy tűnik tehát, hogy Lindsay-nek még nagyon sokat kell tennie azért, hogy megint komolyan vegyék...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.