Miért is vannak a jó barátok...?

Botrány - Lindsay és Paris vadul egymásnak esett! - Képek!

Egykoron Lindsay és Paris egymás arcáról kapargatták a hányást, mára a szemükkel tennék ezt - Vasárnap a két botrányhős egymásnak ugrott Timbaland Grammy elő-partiján...

Képek a lányok egykori közös strandolásáról... képgaléria

2008.02.12 15:00netbulvar.hu

A sztárok minden eseménynek nagy feneket kerítenek. Hatalmas esküvők és születésnapi bulik. De összeveszni se jó velük, mert akkor óriási botrányt kevernek. Vasárnap Paris és Lindsay ugrott egymásnak Timbaland Grammy elő-partiján.

A két éjjeli lepke azért tette tiszteletét, hogy közel kerüljenek a producerhez, akitől énekesnői karrierjük fellendülését várják. Ám egymás jelenlétéről nem tudtak, ebből lett a baj. LiLo elsőként érkezett a mulatságra és rögtön rá is vetette magát Timbo-ra, aki rövid úton lepöccintette.

Hol vannak már a régi szép idők...?

Lindsay nem sokáig maradt magára, ugyanis kisvártatva megjött egykori ivópajtása, Paris. Amint meglátták egymást, útjára indult a kakaskodás. Ha felvétel készült volna a hajba kapásról, akkor a cenzor ujja biztos rágörcsölne a sípolós gombra, olyan válogatott szitkok hagyták el a szájukat. A rehab hercegnő adta fel hamarabb, egy óra múlva hazaviharzott.

Ms. Hilton ezután próbálta magát bepromótálni Justin szerzőtársánál, de ő sem járt sikerrel. A két civakodó vodkatemetőre ráférne egy normális producer, mivel dalos pacsirtaként elég gyengén muzsikálnak. Lindsay első két albuma még sikeres volt, ám legutóbbi, I Live For The Day című számát egyik rádió sem akarta játszani. Paris nyekergése pedig biztos az összes zenei citromdíjat begyűjtötte volna.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.