Paris, a polip

Jared Leto szájára tapadt Paris Hilton - Fotók a merész hölgyről!

Paris is kedvet kapott Lindsay olaszországi szex-missziójához, bár ő még az Államokban gyakorol...Rá is tapadt rögtön egy kolléga szájára.

Paris Hilton tekergett és nyalogatott... képgaléria

2008.01.27 12:35netbulvar.hu - Fotó: hollyscoop.com

Paris már jó ideje panaszkodik, hogy Los Angelesben nem talál magának való játszópajtást. Ezért kiterjeszti a másnaposságtól véreres figyelmét más városokra is.

A héten Utah államán a sor, mivel a Sundance Film Festival miatt sok híresség tartózkodik egy helyen. A nagyszámok törvénye alapján, egy részeg sztár mindig akad, jelen esetben Jared Leto. Az örökösnő egy könnyed, erotikus tánccal indított a színész ölében, majd rátapadt a szájára, mint a Voyager a Nemzetközi Űrállomásra.

De nemcsak a 30 Seconds To Mars énekese kapott a Paris-varázsból, meg a különböző betegségekből. Ms. Hilton az érkezésének első órájában már becammogott az egyik klubba húgával, és annak férjével. Majd egy ismeretlen úriember oldalán kitámolygott, mielőtt elvonultak sakkozni a szőkeség szállodai szobájába. Másnap már megint más ágyékát bűvölte.

Ám a későbbiekben valaki nagyon megbánthatta, mert sírva elviharzott. De szerencsére az egykori pornós, műsorvezető és színész-imitátor, Simon Rex gyorsan megvigasztalta. Az utolsó néhány bulit pedig már a Harcosok Klubja sztárja mellett-alatt töltötte. Jared korábban Lindsay Lohan bokáit is a nyakába vette.

A szállodás csaj azonban nemcsak a férfitársadalom megörvendeztetésével foglalatoskodott a mormon államban. Gyerekkori barátnője, Nicole Richie pár hetes lányának, Harlow-nak vásárolta fel a fél várost. Paris abban reménykedik, hogy őt kérik fel a friss szülők a keresztanyai szerepre.

Ám az apuka, Joel Madden inkább leendő sógornőjét, Sophie Monk színésznőt favorizálja. A Good Charlotte frontembere szerint épp elég balhéjuk volt nekik kettőjüknek is, nem kell még egy botrányos rokon a kicsinek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.