De mit szól ehhez Britney?

Paris Hilton Vegasban szilveszterezett Kevin Federline-nel

Lássunk csodát! A valaha legjobb barátnői viszonyban leledző Paris Hilton-Britney Spears páros ma már nem jár össze. Talán Paris emiatt sem bánta, hogy Britney exférjével szilveszterezett Las Vegasban.

2008.01.02 13:33ma.hu

Hogy változnak az idők! Ennél jobban már csak az emberek változnak manapság. A 2007-re virradó szilveszteri éjszakát egykoron még Britney Spears oldalán bulizta végig a szállodalánc valahai örökösnője. Paris Hilton az idei óévbúcsúztatót már egykori barátnőjének volt férjével mulatta át, Kevin Federline-nel, természetesen hol másutt, mint Las Vegas-ban.

A két valamikori barátnő sülve-főve együtt volt annak idején, de egy év leforgása alatt a barátság, mint selyemfonál szépen elszakadt. A HIlton szállodalánc örökösnőjét kitagadta dollármilliárdos nagypapája kitagadta, nem csoda hát, hogy botorságokat halmoz egyre másra szegény.

Míg tavaly Britney-t választotta parti-társnak, Paris Hilton 2008-at már a volt barátnő exférjével kívánta megünnepelni. Kevin Federline és Paris jól érezték magukat egymás társaságában, és az is bizonyos, hogy az exférjnek nem fog olyan rosszat tenni, hogy Paris-szal látják, mint ahogy az volt feleségének népszerűségét csökkentette rohamtempóban. 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.