Szinte egyszerre szültek!

Micsoda hűhó! - Christina vagy Nicole babájának lesz Paris a keresztanyja?

Nicole Richie és Christina Aguilera gyermekei egy nap különbséggel jöttek a világra.

2008.01.15 06:35netbulvar.hu

A hétvégén még Britney sem tudott volna akkora balhét csapni, ami nagyobb szenzációval szolgált volna a celebvilág két legfrissebb tagjától. Péntek délután az egykori bulikirálynő, Nicole Richie életet adott első gyerekének.

A kislány a Harlow Winter Kate Madden nevet kapta, ami különlegességében tökéletesen megfelel egy hollywoodi sztárcsemetének. Az apuka, Joel Madden énekes egy sajtóközleményben köszönte meg mindenki támogatását, és fejezte ki határtalan örömüket. A mama és csemete is tökéletes egészségnek örvend, és már otthonukban fogadják a bőkezű látogatókat. Köztük Paris Hiltont, aki jó eséllyel pályázik a keresztanyai szerepkörre is. De az örökösnőnek nemcsak egy helyre kell ajándékokkal felpakolva mennie.

Másik barátnője, Christina Aguilera is megajándékozta a világot egy kis emberkével, akiről cikkezni lehet majd a jövőben. Az énekesnő és férje, Jordan Bratman szombaton érezhette magát az univerzum legszerencsésebb párjának, amikor meglátták Max Liron Bratmant.

A díva hálálkodása kicsit látványosabbra sikeredett, mint sorstársnőjéé. A rajongókat megajándékozta a weboldalán egy exkluzív videóval, a Save Me From Myself című dalból, amiben felvételek láthatóak az esküvőjéről. Ha ez esetleg valamelyik fannak még kevés lett volna, akkor azok kaptak még egy levelet is. Ami a szokásos köszönetnyilvánítás a soha el nem múló szeretetért, amit az imádóitól kap.

A szaporulat azonban itt még nem ér véget. Hamarosan érkezik Halle Berry gyerkőce is, majd Jennifer Lopez, Cate Blanchett, Lily Allen, Avril Lavigne, Nicole Kidman és Jessica Alba következik. A sor pedig bármelyik pillanatban bővülhet, hisz van még bőven baba után vágyakozó hölgy az Angyalok Városában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.