Hírességek akikre emlékeznünk kell...

Tehetségek sorát temették el 2007-ben - Képekben a neves sztárok!

Több híres sztár, zenész, modell távozott tavaly az élők sorából - Természetes módon vagy sajnálatos baleset következtében.

Elmentek - Híres sztárok, akikre emlékeznünk kell... képgaléria

2008.01.02 16:41ma.hu

Neves világsztárok, hírességek hagytak itt bennünket 2007-ben - Volt, aki már nagyon idősen, de olyan is, aki fájón fiatalon. Joey Bishop az előbbi, Anna Nicole Smith az utóbbi kategóriába tartozik.

A méretes idomokkal befutott egykori modell, playmate és valóságshow-hős harminckilenc évesen, kábítószer-túladagolás következtében halt meg tavaly február 8-án. Anna Nicole Smith nemsokkal fia, Daniel hasonló módon bekövetkezett halála és kislánya, Dannielynn születése után halt bele szenvedélyébe. Anna Nicole Smith rövid élete során halmozta a házasságokat, legutóbb a milliárdos J. Howard Marshall volt a férje - kislánya azonban bizonyos Larry Birkhead-től született. A tény csak azután derült ki, hogy Anna halála után apasági tesztnek vetették alá a jelölteket...

Óriási zenész tehetséget veszítettünk el Oscar Peterson személyében. A zongorista legenda 82 évesen távozott az élők sorából. A legnagyobb nevekkel játszott együtt a jazz fenegyereke: Ella Fitzgerald-dal, Count Basie-vel és Dizzy Gillespie-vel. Duke Ellington a zongora maharadzsájának nevezte a tehetséges Petersont, aki december 23-án, torontói otthonában halt meg.

A neves halottak sorában ott van a 88 évesen elhunyt Michael Kidd koreográfus, Jeanne Carmen, az ötvenes évek híres színésznője, a kiváló muzsikus Ike, Tina Turner egykori férje, Pimp C., a mindössze 33 évet élt texas-i rapper, Freddy Fields producer, vagy a fantasztikus tenor, Luciano Pavarotti....Emlékezzünk rájuk!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.