Ő sem így képzelte 2007-et...

Britney már csak röhögni jó - Képekben a sztár életútja

Azért vannak a sztárok, hogy szórakoztassanak, ám néha ezt nem munkásságukkal, hanem életvitelükkel érik el.

Szinpadtól a rehabig - Britney Spears élete képgaléria

2008.01.01 07:40netbulvar.hu

A 2007-es esztendő nem Britney éve volt. Annyi minden történt vele, hogy nehéz az össszes eseményre még csak halványan is emlékezni. Azért akad két Spears sztori, ami örökre beleégett mindenki retinájába. Az első, amikor hanyatlásának idusán hirtelen felindulásból, gátlásai után hajától is megszabadult. Saját kezűleg borotválta le sörényét egy fodrászatban.

Aztán pár hónappal és alkoholos eszméletvesztéssel később, megpróbált visszaülni a popzene trónjára. Csak éppen elnézte az ülőkét és akkorát esett, mint Hans Grüber a hetvennégyes téli olimpián. Az MTV Video Music Awardson előadott ön-paródia sokaknak csalt mosolyt az arcára. Az ezek közben, illetve után történtekre kár is időt fecsérelni, annyira szánalmasak.

Azért mások is ráfáztak különös természetükre és viselkedésükre, nemcsak a lecsúszott énekesnő. A Grace Klinika sztárját, Isaiah Washingtont egy homofób megjegyzés miatt olyan gyorsan kirakták a sorozatból, hogy még az utolsó műtétjét se fejezhette be. Hollywood többi romlott virágszála is megtapasztalhatta a parti életmód sötét oldalát.

A másnaposságon kívül túléltek néhány rehabon, illetve börtönben eltöltött hetet. Paris rácsok mögé dugása nagyobb médiafigyelmet kapott, mint az afrikai árvák éhhalála. Amikor pedig egynapos eltávja után gyorsan visszazárták, mindenki egy emberként zokogott az összetört örökösnővel. Világi ivócimborája, Lindsay Lohan megpróbálta elkerülni a hasonló következményeket. De nem sikerült neki, hisz több hónapos elvonó túrája után, kénytelen volt egész nyolcvan percet rabként tölteni.

 

Ám nemcsak a rossz útra tévedt sztárocskák megmosolyogtató csetléseiről lehetet hallani. Történtek szomorúbb események is, amik egyébként szintén a kicsapongások eredményei voltak.

 

Az egykori Playboy modell, Anne Nicole Smith tragikus hirtelenséggel az örök kifutók mezejére távozott, ahol mindig villognak a vakuk, és akad egy öreg milliárdos, akinek az ölébe lehet ülni. A kebelcsoda halálát mi más okozta volna, mint a drogok. Aztán pár hónapos kislányára szállt vagyonán úgy marakodtak az apajelöltek, mint szomjas Hilton-nővérek a pezsgősüvegen.

 

A korábban mindig vidámnak ismert Owen Wilson is úgy gondolta, hogy a szerelmi bánatra a legjobb megoldás a vérontás. A szívtipró Kate Hudson szerelmének elvesztését képtelen volt feldolgozni, így a késhez nyúlt. Még szerencse, hogy az öccse meg a telefonhoz-még idejében. Így a mentők meg tudták menteni, azóta különböző szőke hölgyek mellett nyalogatja lelki és kari sebeit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.