Körmükre nézünk!

Gusztustalan, lerágott, lekopott körmök - a sztároké... - Képek!

Bizony, bizony, a hírességeknek is vannak hibái - De még mennyi. Egyesek nem átallanak például feltűnő, értékes gyűrűik, ruhájuk mellé alaposan elhanyagolt körmökkel mutatkozni...

Sztárok és körmök - nem a legszebbek... képgaléria

2008.01.08 08:45ma.hu

Sok férfi időzik el a nő kezén - persze csak ha van miért...Úgy tűnik, akadnak sztárok, akik elfelejtik ezt az intelmet...Mert bizony sok lesifotó születik, melyen a paparazzo nemcsak a csillogó-villogó összehatást, hanem az elhanyagolt, lerágott, lekopott körmöket is megörökíti! És akkor máris megvan a baj.

Íme néhány a legslamposabb sztárok közül! Egyesekről nem is gondolnánk...Pedig mennyivel jobb lenne a hatás, ha egy szépen manikűrözött, kifestett kéz simulna a gyönyörű ruhához. Így sajnos nem igazán partyképes az illető...Lehetséges, hogy ezt mindenki látja rajta kívül?

Lily Allen és Ashlee Simpson például nyugodt szívvel járkál félig lekopott körmökkel, Dita Von Teese hosszú piros karmait nem tartja rendben. De így van ezzel Katherine Heigl is - legalább ne olyan feltűnő színt választanának...

Britney Spears talán észre sem vette, hogy hiányzik egyik ujjáról a műköröm?...Mindenesetre nem látszik túlzottan zavartnak. Csak mint általában...

Mena Suvari kissé furcsa, fekete tetejű körmökkel járkál, ami a bájos, kedves színésznőről egyáltalán el sem tudtunk volna képzelni...legalábbis nem passzol hozzá.

Snoop Dogg ellenben rendezett, hosszú körmökkel rendelkezik - kár, hogy ő férfi...

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.