Reflektorfény a rokonoknak

Lindsay stafétabotját húga veszi át

Lindsay nyugodtan visszavonulhat, mert húga bármikor átveszi a stafétabotot. A mondvacsinált sztárok gyakran meghozzák a kedvet a rokonoknak is a reflektorfényhez. Sőt, nekik annyi tehetség se kell, mint elődeiknek, hisz van egy jól bejáratott vezetéknevük.

2008.02.27 18:40netbulvar.hu

Most Lindsay kishúgában, Ali-ban támadt fel a szereplési vágy. A tizennégy éves mini-Lohan elmondta, hogy miután látta nővérét szupersztárrá válni, rájött, hogy ő is ezt akarja. Elképzelni sem tud annál fantasztikusabb érzést, mint fent állni a színpadon, vagy a kamera előtt pózolni, miközben minden szempár rászegeződik. 

Érdekes módon nem az új Madonna szeretne lenni, mert ahhoz tenni is kéne valamit. LiLo-utánérzetként viszont elég, ha bulikba jár, iszik és drogozik, amíg ki nem terül a járdán mint a gyalogbéka. Vagy legalább Britney pótlását tűzné ki céljául, mert neki voltak sikerei is a sötét évek előtt. Hisz Lindsay semmilyen nagy eredményt nem tud felmutatni közel tízéves karrierjéből.
 
A bukásokat viszont annál szorgalmasabban gyűjtögette, amiért jutalmul idén ő vehette át a legtöbb Arany Málnát. Ali azonban ezek ellenére sem hajlandó letenni elképzeléséről. Már stúdióba is vonult, hogy elkészítse első lemezét. Bár akik eddig hallották, sok jót nem tudtak elmondani az éneklésnek csúfolt produkcióról. 

Ha a popszakma kitaszítaná magából, akkor Lohan mama azonnal elintéz neki egy-két meghallgatást néhány filmszerepre. Az egész feltűnési viszketegség mögött minden bizonnyal a lányok anyja, Dina áll. Aki látva ágyékának idősebbik gyümölcsét szép lassan lecsúszni, új pénzforrásban kezdett el gondolkodni. 

Ali-t viszont már nem engedi szabadjára a hollywoodi aranyéletbe, nehogy másodjára is kicsússzon a kezéből az irányítás. Ezért leszervezett egy közös valóságshow-t, hogy közösen kezdjék meg a leendő tini bálvány ismertségének kiépítését.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.