Újra Marilyn bőrébe bújna a sztár

Playboy-nyuszit faragnak Lindsay-ből?! - Pikáns képek!

Közel a teljes lepucérodáshoz Lindsay Lohan - A balhés, ám kétségkívül szemrevaló sztár valóságos bombát robbantott a Stern-féle fotósorozatával. Meztelenkedése Hugh Hefner figyelmét is felkeltette...

Lindsay Lohan Marilyn Monroe-ként - pikáns képek! képgaléria

2008.02.29 16:40ma.hu

Múlt héten látott napvilágot Lindsay Lohan rendhagyó fotósorozata, melyen a fiatal színésznő Marilyn Monroe bőrébe bújik - Bert Stern világhírű fotós készítette a képeket. Ő az a fényképész, aki ezt az utolsó fotósorozatot csinálta csaknem ötven évvel ezelőtt a kissé becsiccsentett szőke szexszimbólumról.

Lindsay azonnal rábólintott a felkérésre, hiszen nagy rajongója Marilynnek, még saját kis Monroe-sarkot is berendezett otthonában, mely a színésznőre emlékezteti. A fotósorozat olyannyira felejthetetlennek bizonyult, hogy Hugh Heffner, a Playboy 81 esztendős atyja képtelen volt kiverni a fejéből!

Amikor meglátta Lohan képeit a New York magazinban, már tudta, ki lesz a következő címlaplány a Playboy-ban...feltéve, ha a színésznő is így gondolja...

A Stern-fotókhoz hasonlóan a nyuszis magazinban szintén úgy pózolna a sztár, mint Marilyn Monroe egykor utolsó filmjében, a medencés jelenetnél. A Something's Got To Give sajnos sosem lett befejezve - a szőke díva ugyanis Stern fotósorozatának elkészülte után két hónappal meghalt.

Egyelőre nem tudni, igent mond-e Lindsay Lohan az ajánlatra. A Femalefirst-nek nyilatozva egy ismerőse elmondta: még afelett sem sikerült napirendre térnie, hogy Marilyn-es képeit úgy viszik, mint a cukrot...Ennek fényében lehetséges, hogy tesz még egy próbát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.