Már a gimiben hódított mosolyával!

Tanárnőjébe szeretett bele a Barátok közt sztárja!

Nem szívesen beszél magánéletéről a lányok kedvence, Hári Richárd - A Barátok közt sztárja azonban nemrég felfedte, hogy kapcsolatban él, mint ahogyan most azt is, hogy a gimiben mi esett meg vele.

Képekben a sármos Barátok közt-sztár, Hári Richárd! képgaléria

2009.02.20 08:10

Hári Richárd csak hét hónap után mutatta meg a nyilvánosság előtt is a párját, Szandrát, mert úgy érezte, tartozik ennyivel az érte rajongó lányoknak.

Ricsi nem titkolja, hogy egy-két éve még szívesen bonyolódott futó kalandokba. A gimiben is örömmel járt a lányok után, de még egy tanárnőre is szemet vetett - árulta el a Hot! magazinban.

A lapnak Richárd elmondta, gyönyörű, mandulaszemű hölgyemény volt a tanárnéni, de sajnos nem merte megszólítani. A lány ugyanis gyakornok volt az iskolában, és őt nem tanította.

Aztán két évvel később visszajött az iskolába, és a gólyabálon bemutatta a húgát, aki szintén nagyon szép lány volt, Ricsi pedig zavarba jött...

A színészt még a fogszabályzójával együtt is szerették a lányok, úgy sem csökkent iránta az érdeklődés.

A Hot! magazinnak azonban Ricsi elmondta: már nem vágyik hölgykoszorúra. Tizenöt hónapja kitart a szerelme mellett.

Szandra csak azért nem tartott vele a minap egy rendezvényre, mert munkája elszólította.

Egyébként a Barátok közt sztárja romantikus típusnak tartja magát, nemcsak vacsorával, mozival lepi meg a párját, de verset ír és szerenádot is ad - adta hírül a Hot! magazin.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.