Konta Barbara Szibériába megy!

Elhagyja az országot a Barátok közt egykori sztárja!

A Barátok közt egykori sztárja boldog anya és feleség, így természetes, hogy követi férjét, Németh Norbertet, aki Oroszországba igazolt focista lett! A család tehát a hideg Szibériába megy!

2009.03.12 18:30ma.hu

A focista nem tudott ellenállni a Tom Tomszk ajánlatának, így a Vasas labdarúgója cseppet sem bánja, hogy a hideg Szibériába igazolt, hiszen sokkal erősebb bajnokságban futballozhat, mint a magyar NB I. 

Németh a napokban repülőre ült és Oroszországba költözött, Barbara pedig a kislányukkal heteken belül követi őt. – írja a Blikk.
 
— " Nagyon boldogok vagyunk, hiszen már évek óta tervezzük, hogy külföldön próbálunk szerencsét. Bár arra nem számítottunk, hogy az orosz kultúrát kell megismernünk. Norbi szerződése három évre szól, így jut időnk erre bőven!" — tette hozzá a sztár.
 
— " Legszívesebben már most csomagolnék, de mivel Franciska még csak három hónapos, várnunk kell addig az utazással, amíg kicsit megerősödik a szervezete. Nem könnyű ez az időszak, hiszen amióta együtt vagyunk, nem voltunk ilyen távol egymástól, de szerencsére a nagyszülők mindenben támogatnak minket. Már most félnek attól, hogy ritkábban láthatnak majd minket, így minden percet próbálnak kihasználni, amit együtt tölthetnek az unokájukkal ."— tette hozzá Barbara, aki gyakran látogatja majd a családot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.